Holiday Invest

Visningsresor

Eftersom ett fastighetsköp är en av de största och viktigaste affärerna man gör i sitt liv, så arrangerar vi på Holiday Invest enbart individuella visningsresor. Vi vill ge våra kunder all den tid och den kunskap som de behöver för att göra en trygg och lyckad affär. När ni åker på en visningsresa med oss så anordnar vi ett anpassat program, där alla visningar sker av oss personligen, och på svenska. Vi anpassar visningen efter era förutsättningar, och visar er de objekt som ni har visat intresse för och inom er budget, samt förklarar hur ett fastighetsköp går till, och vad man bör tänka på. Våra visningsresor skall vara avslappnade och upplysande, och givetvis helt utan köptvång. Vi råder alltid våra kunder att ta den tid de behöver för att bestämma sig, då ett fastighetsköp är ett mycket viktigt beslut att ta, som inte bör jäktas fram.

Vad söker ni?

Innan ni reser är det bra om ni kan bestämma er för vilken typ av bostad som ni söker, hur många sovrum ni behöver, vilka faciliteter ni önskar, hur nära staden ni vill bo, om havsutsikt är viktigt, samt inom vilken prisklass ni söker. När ni kommer till Turkiet visar vi er sedan utvalda objekt, dess faciliteter och de trevliga omgivningarna, samt passar på att njuta av det goda Turkiska köket.

Visningstider

Vi på Holiday Invest finns på plats i Turkiet nästan hela tiden, så ni är varmt välkomna! Det är viktigt att ni kontaktar oss i god tid innan ni bokar en resa, så att vi tillsammans kan bestämma vilka dagar som passar bäst. En visningsresa brukar pågå i 3 - 4 dagar, men vill du kombinera med litet semester så hjälper vi dig att ordna det.

Gratis boende och transfer

Visningsresan är kostnadsfri, vi bjuder på boende i 3-4 dagar, transfer och visningar. Det enda ni behöver betala själva är flygbiljetterna. Det bästa är om ni bokar ert flyg själva, ni kan då bestämma det datum, och den flygplats som passar er bäst. Vill ni ha hjälp med att boka flygbiljetter så är det givetvis inga problem. En visningsresa gäller för 2 personer, vill ni åka fler så får ni stå för den extra kostnaden. När ni kommer ner till Alanya blir ni väl omhändertagna av oss!  

Det finns även mycket fördelaktiga priser på sistaminutenresor till Turkiet, där boendet ingår. 

Hur bokar jag?

Om man reser under charterperioden (mars-november) så kan en flygstol eller charter på något av charterbolagen ha de förmånligaste priserna. Ni reser då med direktflyg till Antalya eller till Gazipasa i Alanya. För att göra en sökning kan man använda sig av t.ex. www.reseguiden.se där alla flygbolag lägger in sina resor. För en kortare resa än en vecka, eller under lågsäsong kan man titta på reguljärflyg. Nedan är några exempel:

  • Turkish Airlines
  • Pegasus
  • SAS

Tänk på att resor under skollov/långhelger oftast går upp i pris, speciellt om vädret varit dåligt i Sverige. Det kan då rent prismässigt vara en fördel att åka någon annan tid.

Kontakta oss idag!

Skapad av Level15