Holiday Invest

Varför du ska välja Turkiet

Om du funderar på att investera i en fastighet i Turkiet och skulle vilja veta mer om varför en långsiktig fastighetsinvestering är fördelaktig i Turkiet, läs nedanstående;

  • Turkiet har en blomstrande ekonomi och en ljus framtid.
  • Alanya är en pulserande och kosmopolitisk stad, där gammalt och nytt möts i en fantastisk blandning av moderna resort, historiska moskéer, köpcentrum, natt-klubbar, pittoreska kullerstensgator samt historiska ruiner. Det stora intresset för Alanyaområdet har gjort att det finns ett stort urval av sociala aktiviteter, affärer, butiker och restauranger som är öppna året runt.
  • Runt om Alanya finns ett fantastiskt landskap med det glittrande Medelhavet, långa breda sandstränder, skyddande vikar, Taurusbergen, doftande tallskogar, bergsfloder samt ett varierande utbud av vilda djur och växter.
  • Alanya har ett subtropiskt klimat med över 300 soldagar per år, vilket innebär långa, varma och torra somrar samt korta och milda vintrar. Här kan man odla bananer - vilket inte går på andra platser i Europa. Dagstemperaturen kryper sällan under 20 grader, och vattnet i havet blir sällan kallare än 18-19 grader. Större delen av året kan du bada i ett 25-30 grader varmt Medelhav.
  • Under sommarmånaderna ökar tillströmningen av turister och antalet besökare med 500 000 personer. Detta resulterar i en stor efterfrågan på hyresbostäder – både på lång och kort sikt. Hyresavkastningen är ca 5-10%, beroende på läge och faciliteter, liksom längden på uthyrningen.
  • Turkiet har en utomordentlig infrastruktur som är utbyggd för att stödja turist-näringen, detta inkluderar ett utmärkt vägnät, en billig och effektiv kollektivtrafik, moderna el- och avloppssystem samt en trygg och säker sjukvård.
  • Nybyggda projekt har en mycket hög standard, bostadsområden har ett stort urval av faciliteter och bekvämligheter på plats. Den turkiska standarden på byggnadskonstruktioner är allmänt erkänd som bland den bästa i världen.
  • Låga fastighetspriser och låga löpande utgifter vid köp och ägande av bostad.

Kontakta oss idag!

Skapad av Level15