Holiday Invest

Om oss

Vi på Holiday Invest har hjälpt ett stort antal nöjda kunder att hitta sitt drömboende under många år. Som svenskt aktiebolag, med registrerad svensk fastighetsmäklare är vi unika på marknaden i Turkiet, vilket har resulterat i att vi är ett av de största svenska bolagen som säljer bostäder i Turkiet. 

Till vår hjälp har vi våra samarbetspartners Elite Group, de har funnits på bygg- och bostadsmarknaden i över 20 år och har, precis som vi, mycket goda kunskaper i hela köpprocessen. Elite Group är dessutom en av de största byggherrarna i Alanyaområdet.

På kontoret i Alanya har vi tillsammans ett stort team med kunnig personal - allt ifrån arkitekter, inredare, ekonomer, revisorer, personer som arbetar med uthyrning samt med lån och försäkringar, chaufförer samt en stor och mycket kunnig försäljningsstab.

Vi har dessutom en egen avdelning som endast arbetar med uthyrning av lägenheter!

All hjälp ingår

Vid köp av bostad av oss ingår alltid all hjälp ni kan behöva, såsom skrivning av kontrakt, låneansökan samt lagfartsansökan.

Vid nybyggnation tar det 12-18 månader innan du kan flytta in. Vi bevakar då  löpande färdigställandet av din lägenhet, och ser till att just ditt hem blir byggt på rätt sätt, och att dina beställda ändringar och tillval blir utförda som de skall.

Vårt samarbete ger er all den kunskap, hjälp och säkerhet ni behöver för att i lugn och ro kunna njuta av ert fastighetsköp, alltså både svensk och turkisk säkerhet. För att ni ska ha så stort urval som möjligt att välja ifrån, förmedlar vi bostäder från 350 000 kr och uppåt, allt ifrån små lägenheter till privata villor och tomtmarker.

100% nöjda kunder

Vårt mål är att du som köpare alltid ska bli 100% nöjd både under och efter ett köp. Vi ger alla våra kunder personlig service - allt ifrån den första kontakten, tills långt efter inflyttning. Vi arbetar efter grundtanken att ALLTID finnas på plats för er, det spelar ingen roll vilken typ av hjälp ni behöver.

Kontakta oss idag!

Skapad av Level15