Sunset Beach vip 2

Sunset Beach Residence VIP – fas 2 Alanya/Konaklı är vårt lägenhetskomplex vid stranden av Konakli/Alanya, med ett fantastisk läge i sluttning mot havet. Beläget bara 250 meter från stranden, 250 meter till affärer och restauranger och 2 km från Konakli centrum. 

I komplexet finns lägenheter med två-tre sovrum samt takvåningar med tre-fyra sovrum. Byggnaderna är uppförda i 5 våningar. Varje lägenhet har blivit utformad med tanke på att skapa utrymme, komfort och en känsla av lyx. De senaste och mest moderna inom material har använts för att skapa attraktiva lägenheter, förutom det fantastiska läget.

Komplexet har designats av Osman Pala - en välkänd arkitekt från Alanya.

Eftersom alla lägenheter är byggda i syd-väst läge är det säkert att som ägare av en av dessa lägenheter kommer man kunna njuta av solnedgången 300 dagar om året. Läget och utsikten kommer inte enbart att vara begränsad till den perfekta havsutsikten och solnedgången, utan den sträcker sej även till de vackra Taurusbergen, borgen i Alanya, poolen och Konakli.

Inomhus specifikationer:

Vitvaror och luftkonditionering (kyla - uppvärmning), fönster med dubbla glas, golvvärme i vardagsrummet och alla badrum, köksskåp av MDF, klinkergolv, entrédörrar av stål, trådlöst internet, Skandinaviska och Europeiska tv-kanaler, elektrisk varmvattenberedare, inbyggda kassaskåp.

Utomhus specifikationer:

200 m2 pool med en fantastisk utsikt över havet, bergen och solnedgången,stor barnpool, poolbar/café, solsängar, uppvärmd pool och spa inomhus, utomhusjacuzzi, bastu, traditionellt turkisk bad, träningsanläggning, duschar med kylvatten, omklädningsrum, trådlöst internet vid poolen och trädgårdsområden, hela området är inhägnat.

 

Fastighets Storlekar:

- 2-3 sovrum trädgårdslägenheter: vardagsrum, 2-3 sovrum, 2 badrum, 1-2 balkonger - 80-110 m2 + 16-26 m2 balkonger (alla trädgårds lägenheter sålda)

- 2-rums lägenheter: vardagsrum, 2 sovrum, 2 badrum, 1-3 balkonger - 80-84 m2 + 15-25 m2 balkonger

- 3-4 sovrum takvåningar: vardagsrum, 3-4 sovrum, 2 badrum, 2-3 balkonger - 150-164 m2 + 30-33 m2 balkonger

 

Området:

- 250 m till stranden där vissa delar är mer lugna för avkoppling, dykning, fiske, och andra delar där det finns olika vattensporter

- 0 km till skog och berg för vandring, cykling, jeep safari och picknick

- 250 m till olika affärer & restauranger

- Beläget i Konakli (30.000 invånare) där man hittar bra shopping, barer och restauranger

- 4 km till den nya yacht marinan

- 8 km till staden Alanya för shopping & utekvällar med en underbar atmosfär

- 40 min. till den nya flygplatsen i Alanya/Gazipasa

- 100 km till Belek med golfbanor i världsklass 

- 200 km till 2 olika skidanläggningar