Vårt eget projekt!

Uthyrningsgaranti på vårt nya projekt i Alanya Centrum

Passa på att få extra pengar på din nya bostad första året. Vi erbjuder uthyrningsgaranti  på dessa bostäder. 

Vi har satt "spadtaget" i ett nytt centrumprojekt. Precis som alla våra andra områden så bjuder vi här våra kunder på ett genomtänkt och lyxigt område med extra påkostade materialval. Vi har tillsammans med våra byggare tänkt igenom vad vi européer framförallt har för önskemål i sitt semesterboende. Vi kommer i detta område ha en härlig spaavdelning där ni kan njuta av att bada bastu, ta ett dopp i den stora jacuzzin samtidigt som era vänner sitter och tar ett glas i det trevliga och öppna samkvämsrummet. I område kommer det även att finnas massagerum utifall ni skulle vilja beställa en massör samtidigt som ni har en helkväll i er spaavdelning.

Ett stort härligt och inglasat uterum där man tar viker bort väggarna under sommaren kommer att byggas vid poolområdet. Vintertid kan ni då umgås ute hela nätterna eftersom det kommer att installeras värme i uterummet. Vi i Sverige är vana med detta och älskar att vara ute så mycket vi bara kan vilket detta kommer att vara underbart då temperaturen sjunker under vinterkvällarna. Vid sidan om inglasade uterummet kan ni grilla något gott i den stora utomhusgrillen. En stor utomhuspool med en separat liten pool för barnen och rutschkana kommer att byggas i anslutningen.
Barnen dvs både de minsta och lite äldre kommer att ha ett lekrum samt ett rum för bordtennis. Ett gym med utsikt över poolområde skall även byggas.

En grind mot den kommunala lekparken vid sidan av området gör att ni kan ta del av en fin lekpark.
Lägenheterna skall vara utrustade med fina kök av god kvalitet, AC i alla rum, vackra golvplattor av blanka material. Helkaklat och klinkat badrum, dekorativa tak med spotlights i vardagsrum. Eget Wifi i alla lägenheter är även något som ingår och entrételefon.

Vaktmästare och nattvakter kommer självklart att finnas på plats