Tre sovrum i Alanya centrum

Med endast 500 meter till Kleopatrastranden och med Alanya centrum runt hörnet, finner ni denna mycket trevliga lägenhet. Bostaden består av tre rymliga sovrum, två badrum och ett underbart vardagsrum med köksdel. 

De fem balkongerna i tre olika väderstreck med utgång från varje sovrum, gör lägenheten extra ljus och hemtrevlig. 

Från vardagsrummet/köket har ni en slående utsikt över borgen och Alanyas nya linbana.

Bostaden är inredd med trevliga möbler och vitvaror - det är alltså bara att flytta in. Värmeslingor är insatta i större delen av lägenheten, vilket ger behaglig golvvärme under vintern. 

På området finns en stor utomhuspool i soligt läge, den fina stenmuren runt om gör att man känner sig privat, även om den ligger i centrala Alanya. Övervakningskameror är installerade och filmar dygnet runt. På baksidan av bostaden finns en stor gräsyta som inbjuder till lekar samt en nybyggd pergola/grillplats. 

Under de lite kyligare månaderna kan ni njuta av områdets egna bastu som ligger i bottenvåningen av fastigheten. En annan av områdets fördelar, är att till alla lägenheter finns en egen parkeringsplats med elektrisk grindöppnare. 

Önskar ni en stor och hemtrevlig bostad där ni kan få plats med både familj och vänner, är denna lägenhet något som varmt rekommenderas att besöka. 

Ring för mer information och visning! 

Välkommen till Turkiet. Vi bjuder på boende och transfer!

Gör som våra andra kunder, kom ner på en visningsresa!

På plats går vi igenom orter, köpprocess, och ser på attraktiva boenden.

Vi kan hjälpa er att boka biljett, vi ordnar med trevligt boende samt transfer till och från flygplatsen.

Ni bestämmer själva när ni vill åka, hur länge ni vill stanna och givetvis finns inget köptvång.