Känn efter innan ni köper

Varför inte prova att bo i en av de bostäder vi säljer för att se vad ni tycker om stadsdelen, området och människorna. Detta är verkligen ett ypperligt tillfälle för er som vill känna er för först. Vi har idag ett flertal bostäder i storlekarna 1-3 sovrum i populära orterna Avsallar och Mahmutlar som ni kan provbo i.

Ring till oss så hjälper vi er till den bostad som passar er!

De områden som vi här ger förslag på är:
• Club Elite Country Turkler/Avsallar
• Elite Life 3 Mahmutlar
• Elite Life 4 Avsallar
• Elite Life 5 Mahmutlar

Club Elite Country byggdes 2007 och består av 16 byggnader med totalt 132 bostäder. De allra flesta av bostäderna är byggda i sutterränghus med 8 lägenheter i varje hus. Vad som är extra speciellt med detta område är att alla som bor i sutterränghusen har egna ingångar och att alla bostäder har havsutsikt, dessutom har de som har bottenvåningar tillgång till en gräsmatta utanför.

Stranden som ligger endast 100 meter från området är en långgrund sandstrand med kristallklart vatten, och är en av de bästa stränderna på den Turkiska Rivieran.

På området finns utomhuspool, barnpool med rutschkana, grillplatser, lekpark, gym, hamam, bastu, inomhuspool, affär och stora grönområden.

På Club Elite Country har vi lägenheter med 1-3 sovrum som ni kan hyra/köpa.

Elite Life 3 består av ett hus i tolv våningar med totalt 88 st lägenheter i storlekarna 1-3 sovrum. Havet når ni på några minuters promenad, och Mahmutlar centrum ligger precis runt hörnet. 

I entrévåningen finns områdets spaavdelning samt stort lekrum, gym, inomhuspool och café. En härlig inomhuspool med rutschkana samt grillplats finns på områdets framsida. 

Elite Life 4 stod inflyttningsklart hösten 2015 och består av tre hus med totalt 125 bostäder. Områdets gemensamhetsutrymmen är mycket vackra och påkostade. På området finns utomhuspool med rutschkana, en liten bassäng för de allra minsta, en fantastisk spaavdelning med stort hamam, bastu, ångbastu, massagerum med jacuzzi och en stor inomhuspool. På området finns även ett gym samt grillplatser.

Avsallars strand ligger på 5 minuters promenadavstånd utan trappor. Till stadens centrum är det ett promenadavstånd på ca 700 meter, men bara 50 meter utanför området finns det butiker, restauranger, hårfrisörer och andra bekvämlighet. På Life 4 har vi bostäder med 1-3 sovrum som ni kan hyra/köpa.

Elite Life 5 är ett helt nybyggt område i två byggnader precis bakom Life 3. En stor spaavdelning finns i bottenvåningen av fastigheten. Utomhuspool, barnpool, lekpark och grillplats är några andra av områdets fördelar.  På området finns lägenheter med 1-2 sovrum att hyra. Till försäljning finns även penthouser.

Förutom ovannämnda bostäder så har vi givetvis även hyr/köp-bostäder i centrala Alanya samt i andra populära komplex, t.ex. Orion 1 och 2. 

Ring eller skriv till oss så hjälper vi er ta fram en bostad att hyra/köpa!