Holiday Invest

Att köpa bostad i Turkiet

Det varma klimatet med över 300 soldagar per år, den gästvänliga befolkningen samt den goda och prisvärda maten, är bara några av orsakerna till varför Turkiet blivit så populärt bland oss svenskar.

De mycket fördelaktiga priserna på bostäder har gjort att allt fler väljer att köpa sig en egen bostad, istället för att bo på hotell eller hyra en lägenhet. Bostaden, som blir en investering för framtiden, kan man även hyra ut, för att finansiera sitt bostadsköp. 

För ca 500 000 kr kan man i Alanyaområdet få en nybyggd lägenhet (två rum och kök) med en lyxig inredning och med ett stort urval av faciliteter. Områdena som säljs har nästan uteslutande faciliteter som utomhuspool, inomhuspol, hamam, gym och bastu. Den populäraste orten för oss svenskar att köpa bostad i är Alanya med omgivningar, från Avsallar i väster till Mahmutlar i öster, en sträcka på sammanlagt ca fyra mil.

Resan till södra Turkiet tar inte mer än fyra timmar med flyg från Sverige, och utbudet av flygstolar är stort. Om man reser till Alanyaområdet finns idag två flygplatser att välja på, Antalya flygplats och Gazipasa (Alanya) flygplats. 

Kontakta oss idag!

Skapad av Level15