Holiday Invest

Referenser

Trevliga människor och alltid bästa service.


Så genomtrevliga, svarar på ALLA våra frågor utan gnäll :-)


Väldigt nöjda med att köpa lägenhet Fantastiskt tillmötesgående personal.


Mycket bra service! Trevliga människor att ha göra med,känns mer som träffa vänner.


Fantastisk service. Känns jättebra att få göra affärer med er och vi ser fram emot att flytta in.


Vi är mycket nöjda med all hjälp och inspiration av val till vår lägenhet. Sedan blev det bästa att vi fått så mycket personlig hjälp att inreda vår lägenhet. Vi blev inte ointressanta när lägenheten var köpt.


Den enskilt bästa mäklarupplevelsen som jag har haft både avseende köpa fastigheter i Sverige som utomlands. Peter och Anna förser med en service bortom alla mina förväntningar. Vänligt och proffesionellt vid varje kontakt och oavsett vilken förfrågan som jag har haft. Kan varmt rekommendera Holiday Invest!


Den bästa servicen man kan tänka sigJag är nog en besvärlig kund med höga krav och önskemål. Men det bemötandet och tålamodet från Peter och Anna är beundransvärt. Jag har alltid fått bra svar och fått mig att känna mig trygg i vårt lägenhets köp på Elite Life 5. Den lägenheten har blivit vårt paradis på jorden. Vill man köpa en lägenhet på denna härliga plats så kan jag absolut rekommendera Holliday Invest.


Vi kan varmt rekommendera Holiday Invest, vi blev mycket väl omhändertagna både före, under och efter köp. De hjälper till med allt och köpet känns både tryggt och och lätt genomförbart. Tack!

 

Tack vare Peter och Annas stora engagemang, tillgänglighet och hårda arbete är vi nu lyckliga ägare till en lägenhet i centrala Alanya. Vi har under hela processen känt oss mycket trygga. Även efter försäljningen känner vi oss viktiga som kunder och kan fortfarande få hjälp om så behövs.


Vi vände oss till olika mäklare som visade oss sina objekt och fastnade direkt för Peters seriösa och trevliga bemötande på Holiday Invest. Vi beslöt oss för att köpa en lägenhet genom dem som ännu inte var färdigställd. Under uppbyggnaden av lägenhetskomplexet uppstod en rad olika frågor och funderingar som Peter verkligen hjälpte oss med. 

Kontakta oss idag!

Skapad av Level15